Intranet Nolimit

 

Śledź przesyłkę

Автомобилният парк на No Limit

Автомобилният парк на No Limit

Нашата цел е да осигурим комплексни услуги, съобразени с нуждите на клиентите, като същевременно поддържаме най-високите стандарти за качество и безопасност, по икономически оптимален начин, като едновременно се грижим за служителите и опазването на околната среда.

Благодарение на специализацията, оптимизираме разходите и постигаме високо качество.
Паркът на No Limit се състои от влекачи Mercedes Actros, полуремаркета и полуремаркета тип фургони (кутия).
Специализираме се в автомобилен транспорт в Полша и страните от Западна Европа. Нашият автопарк се използва ефективно за линеен транспорт като част от услугите, предоставяни от отдела за разпространение. Също така, с радост сътрудничим с клиенти, които очакват оптимизация на времето и транспортните разходи въз основа на добре организиран транспорт.
Основните страни, в които предоставяме транспортни услуги: Германия, Бенелюкс, Италия.

Гарантираме безпроблемен и безопасен транспорт, ниски експлоатационни разходи, опазване на околната среда, както и най-добрите условия за работа на водачите.
Разполагаме с влекачи Mercedes Actros от клас Euro5 и Euro6, на средна възраст не повече от 2 години, полуремаркета Kassboehrer и Schmitz. Автопаркът на No Limit е включен в най-добрата програма за сервизна поддръжка.
При нас работят опитни и мотивирани шофьори. Грижата за служителя е изключително важна в нашата фирма, благодарение на това намаляваме текучеството на персонала. Водачите участват в циклични обучения по техники за шофиране. Общите ползи, постигнати от нас и нашите клиенти, са безопасността и високото качество на услугите.

Усъвършенстваният софтуер и модерни устройства осигуряват подреден процес на изпълнение на транспортна поръчка.
IT решенията ни позволяват да:

- оптимизираме на маршрутите
- контролираме безопасността на товара
- предоставяме на клиента информация за състоянието в реално време
- да анализираме параметрите на шофиране заедно с водачите и постоянно да подобряваме уменията им. Икономичното шофиране ни позволява да спестяваме разходи и да опазваме околната среда.

Като част от нашата специализация с взаимна изгода си сътрудничим с надеждни подизпълнители, като им предлагаме изгодни цени в замяна на приспособяване към стандарта на No Limit и качеството на услугите и им предоставяме модерни решения за управление на транспорта.

Декларация за поверителност