Intranet Nolimit

 

Śledź przesyłkę

Разпределение на пратките

Разпределение на пратките

Предлагаме услуга за гарантирана доставка в уговорения срок в цяла Полша и в избрани региони в Европа. Благодарение на нашата дистрибуторска мрежа над 98% от пратките се извършват в сутрешните времеви прозорци, което перфектно отговаря на очакванията на нашите клиенти.

Работим на транспортния пазар от 1990 г. насам. През този период създадохме ефективна дистрибуторска мрежа. Всички поръчки се извършват под надзора на съвременна система за планиране, с пълна оптимизация на маршрута и времето за пътуване, съответстващо на вида и размера на транспортните средства спрямо изискванията на клиента.
Специализираме се в дистрибуторски услуги за клиенти от браншовете: облекло, спорт, козметика и POSM. Довериха ни се много фирми, чиито продукти са известни по цял свят.
Нашата обширна услуга ни позволява да обработваме цялостно доставките до търговски центрове, както и доставка B2B, B2C & Home Delivery.Предоставяме транспортни услуги, използвайки автомобилен парк, специално оборудван за транспортиране на текстил и други деликатни стоки, както и постоянно наблюдение на изпълнението на поръчката (Track & Trace). Нашите складове за транспордиране се намират във Варшава, Познан, Сосновец и Вроцлав.

Предлагаме на нашите клиенти и техните партньори решения, изготвени специално за тях, проектираме и анализираме процесите на разпространение като ги адаптираме към изискванията на съответния бранш.

Декларация за поверителност