Intranet Nolimit

 

Śledź przesyłkę

Изкуството на логистиката

Изкуството на логистиката

Нашите услуги са насочени към фирми, за които високото качество и точността са приоритет.

Предлагаме цялостни логистични решения, съобразени с нуждите на клиентите, като същевременно поддържаме най-високите стандарти за качество и безопасност по икономически оптимален начин, като едновременно се грижим за служителите и опазването на околната среда.

Независимо дали става дума за договорна логистика, доставки до търговски мрежи, автомобилен транспорт или допълнителни VAS услуги, винаги реализираме старателно поверените ни задачи. Нашият най-голям плюс е ангажираният, компетентен и многообразен екип, състоящ се както от опитни професионалисти, така и от млади новатори. С гордост и ангажираност от три десетилетия предоставяме услуги на най-взискателните клиенти, а сред тях са няколко от международните лидери в своите браншове.

Накъде отиваме или No Limit в логистиката

Постоянно разширяваме диапазона на своите услуги. Някои от тях, например транспорт или дистрибуция, предлагаме в цяла Европа. В услугите по договорна логистика искаме да бъдем един от лидерите в Централна Европа. Активно развиваме логистични услуги за тези, които виждат успеха на своите компании в електронната търговия.

Декларация за поверителност